Tegenwoordig is het internet een veel gebruikte manier om met andere mensen in contact te komen. Er zijn verschillende online dating sites waarbij jij op zoek kan gaan naar een leuke man of vrouw. Zo ook bij de website Flirter.nl. Deze dating site kenmerkt zich van de andere sites door zijn speelse karakter. Het eerste contact verloopt namelijk, net zoals je in het echte leven vaak ziet, door met elkaar te flirten. En wat is er nou spannender en speelser dan flirten met een leuke man of vrouw? En hoe leuk is het nou niet dat je vanaf nu ook online kan flirten? Lekker thuis, genesteld op je bank met je laptop, tablet of smartphone. Flirter.nl heeft een dating site ontworpen waarbij dat gewoon kan. Mocht je onverhoopt toch problemen hebben met de weergave van de site of heb je vragen ergens over, dan kan terecht bij de service desk.

Dating

Profiel maken en flirten maar

Flirter.nl werkt aan de hand van profielen. Elke nieuwe gebruiker maakt een gratis profiel aan, zet er een of meerdere leuke foto’s op en is klaar om te gaan flirten. Wanneer je iemand ziet die je interessant lijkt, stuur je hem een kort flirt berichtje. Als je je hebt aangemeld mag je 5 keer een dergelijk berichtje versturen. Naarmate je iemand beter leert kennen zal je langere berichten willen uitwisselen. Flirter.nl heeft een maximale lengte voor de berichten ingesteld, namelijk 800 woorden. Nadat je je eerste 5 flirt berichtjes hebt verstuurd, moet je betalen om verder te kunnen gaan met het versturen van berichten. De prijs van deze betaalde berichten varieert, met een minimum van 66 cent en een maximum van 1,50 euro. Deze betaalde berichten kan je betalen doormiddel van je bankrekening, credit card of pay per call.

Hoe flirt jij het best?

Het leuke van Flirter is dat ze je een aantal tips geven hoe je je profiel het beste kan aanmaken. Jij hoopt natuurlijk op leuke reacties dus zorg je ervoor je profiel zo uitnodigend mogelijk te maken. Deze dating site geeft bijvoorbeeld aan dat het verstandig is om in je profiel zo open en eerlijk mogelijk te zijn. Als jouw profiel echt een stukje van jouzelf weergeeft, zullen de reacties die je krijgt ook het beste bij jou passen. Op de lange termijn verhoogt dit de kans op een dating afspraak. Hoewel het veiliger is om niet je echte naam bij je profiel te zetten, is een pakkende profielnaam die ook iets over jou zegt een extra kans op leuke reacties. Jouw profiel wekt de interesse van de ander wanneer je meteen al laat zien dat je humor hebt door een grappige tekst neer te zetten. Men is dan eerder geneigd contact met je op te nemen. Een mooie foto bij je profiel doet het ook altijd goed. Zorg ervoor dat je gezicht er goed op staat. Je zal merken dat een foto waar je op lacht, meer en positievere reacties oplevert. Des te meer kans op het vinden van een leuke date dus.