We hebben weer een sponsorloop dit jaar. Ik ga het groot aanpakken. We hebben meer budget en het terrein is ook veel groter. Naast het geld, wat we inzamelen voor het goede doel, is er ook ruimte om ons bedrijf op de kaart te zetten. Ook is het tevens een soort familie dag, alle medewerkers komen bij elkaar. Na de sponsorloop eten we allemaal samen. Kortom, gezelligheid alom. Nu wil ik vlaggetjes en petjes laten bedrukken bij Maxilia. Ze doen al een tijdje werk voor ons en ik ben altijd erg tevreden. De prijzen zijn laag, de kwaliteit hoog. Ook zijn ze ontzettend vriendelijk, ze adviseren mij altijd wat het beste is om te doen.

petten-bedrukken-goedkoop

Maxilia en de sponsorloop

Over drie weken hebben we de petjes en vlaggetjes binnen. Ik heb het bedrijf ook uitgenodigd op onze sponsorloop, dit ging eigenlijk geheel spontaan, maar het leek mij erg leuk ze te leren kennen, ook omdat ik weet dat ik in de toekomst nog meer zaken met ze gaan doen. Maar daarnaast dacht ik ook: is het niet een idee om meerdere klanten en bedrijven waar we zaken mee doen, uit te nodigen? Dan wordt het naast een familiare bedoeling, ook een formele, zakelijke, borrel. Je kan dit natuurlijk uitstekend combineren. Ik ga zo even met mijn partner zitten, kijken wat hij er van vindt. Ik denk dat het best wel kan werken! Ik zie er ontzettend naar uit, denk dat het fantastisch gaat worden.

naamloos